Jan Luijkenstraat 2-B
Amsterdam - Museumkwartier
Vraagprijs: € 8.500,- per maand

Rust en warmte als gevolg van een éénduidig design gebaseerd op “less is more”.
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 35Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 170 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 4 kamers
Bouwjaar: 2016
Buitenruimte: terras
Eerste indruk
Op de eerste verdieping in een majestueus rijksmonument op de kop van de chique Jan Luijkenstraat (Museumkwartier in Oud-Zuid) is dit prachtige en feilloos afgewerkte vierkamerappartement met berging van ca. 190 m² op één vloer gerealiseerd. Hier geldt dat alleen het hoogst mogelijke afwerkingsniveau goed genoeg is zonder opsmuk. Het appartement straalt rust en warmte uit als gevolg van een éénduidig design gebaseerd op “less is more”.

Door de recentelijk volledige nieuwbouw van het appartement, die dusdanig smaakvol en tot in de details is, zult u zich hier de koning te rijk voelen!
Enkele bijzonderheden van het appartement zijn:
- de riante hoogte van maar liefst ca. 4 meter (ook de kasten en de binnendeuren hebben een hoogte van ca. 4 meter!);
- het luxe afwerkingsniveau en het uitgebreide domotica systeem;
- een lift die uitkomt in het appartement;
- een fijn en zonnig balkon bij zowel de woonkamer als de hoofdslaapkamer;
- een spectaculair uitzicht op het Rijksmuseum en de prachtig aangelegde tuinen rondom;

Dit is in alle opzichten EERSTERANGS wonen!
Indeling
De voordeur aan de straatzijde maakt gelijk indruk……….en dan staan we pas bij de toegangsdeur!
De monumentale entree geeft toegang naar de chique gemeenschappelijke ontvangstruimte. Via het royale trappenhuis of met de 4 persoonslift is het appartement op de eerste verdieping te bereiken.

DE ENTREE
Het appartement heeft twee imposante plafondhoge toegangsdeuren en hoogwaardige beveiligingssloten. De toegang tot het appartement gaat middels een elektrische key die zowel voor de voordeur van de centrale entree als voor de toegangsdeur voor uw woning gebuikt kan worden. In de lift gebruikt u de key om naar uw eigen woning te gaan. De intercom is aangesloten op de iPad in de woning en wordt tevens gekoppeld aan uw smartphone.
Bent u niet thuis dan heeft u toch een spreek/luisterverbinding met uw bezoek aan de voordeur.

De eerste deur geeft toegang naar het appartement. De tweede entreedeur geeft toegang naar, indien gewenst, een van het appartement af te sluiten (slaap-/werk)kamer met op maat gemaakte inbouwkasten (met verlichting) en een eigen luxe badkamer. Hierdoor is het appartement eveneens geschikt voor onder andere een gezin met een au-pair.

DE WOONKAMER
De woonkamer is over de gehele breedte van het pand en heeft rondom een adembenemend mooi uitzicht dat oprecht UNIEK te noemen is. Hier is het de hele dag genieten van de schitterende architectuur van het Rijksmuseum en het vrije uitzicht richting de binnenstad.
De woonkamer heeft openslaande toogdeuren naar het balkon (oost). Dit balkon is voorzien van een elektrisch bedienbare zonwering (markies) en terrasverwarming.

In de woonkamer is een sfeervolle gashaard met daaronder een dressoir met servodrive-bestuurde lades zorgt samen met de juiste kleurstelling en de gebruikte materialen voor een serene sfeer.

DE KEUKEN
Er is een open verbinding met de op maat gemaakte design keuken, die een tijdloze sculpturale schoonheid uitstraalt en waarin alles is teruggebracht tot de essentie. Technisch zéér geavanceerd en met een perfecte afwerking. Dit is door en door kwaliteit! Er is een kookeiland, een apparatenwand en een werk-/spoelblad.

Er is veel kastruimte (met verlichting) en diverse inbouwapparatuur van Gaggenau in de keuken aanwezig, waaronder:
- een vijfpits gaskookplaat met downdraft afzuiglift voorzien van koolstoffilter;
- een Miele vaatwasmachine (professional line, snel wasprogramma);
- een royale koelkast met 0-graden zones;
- een royale vriezer;
- een ijsblokjesmachine;
- een wijnklimaatkast (merk: Sub-Zero).
- een warmhoudlade;
- een handstofzuiger (merk: dyson);
- een brede oven (een inhoud van 76 liter);
- een stoomoven;
- een Quooker.

DE 3 SLAAPKAMERS MET EIGEN BADKAMERS
Het appartement heeft drie ruime slaapkamers. De drie slaapkamers hebben allen diverse ingebouwde kledingkasten voorzien van laden met servodrive en diverse hang-/legcompartimenten. De master-bedroom heeft en op maatgemaakt bed-meubel met geïntegreerde stopcontacten en er zijn openslaande deuren naar een balkon (west). Deze slaapkamer heeft ook airconditioning.

De badkamers zijn licht en ruim en met sanitair dat zo is ontworpen dat het niet allesoverheersend is.
De badkamers hebben een inloop regendouche, een dubbele wastafelmeubel met servodrive laden voorzien van indelingen en geïntegreerde stopcontacten.

De badkamer behorende bij de master-bedroom heeft ook nog een geëmailleerd ligbad met een vulsysteem vanuit de bodem van het ligbad en een apart toilet met een op temperatuur instelbare handdouche.

De slaapkamer met badkamer aan de voorzijde van het appartement heeft een eigen voordeur en kan afgesloten worden van het appartement waardoor deze ruimte zéér geschikt is voor bijvoorbeeld een au-pair verblijf.

OVERIGE RUIMTES
Tot slot is er nog een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger, een apart toilet, een technische ruimte en diverse garderoberuimten. Beneden in het souterrain is er een luxe berging van meer ca. 20 m².

Voor meer informatie over de hoogwaardige afwerkingen, de aanwezigheid van de domotica en de W-installaties, verwijzen wij naar de verhuurbrochure.

Bekijk de volgende link voor een 3-D-tour: https://my.matterport.com/show/?m=14H7UKEoEM1
Locatie
Het appartement is gelegen in een schitterend en opvallend pand (een rijksmonument) direct tegenover het Rijksmuseum.

Het bekende Museumplein, de fameuze P.C. Hooftstraat maar ook andere hotspots zoals het Van Gogh Museum, het Concertgebouw, het Spiegelkwartier en het Vondelpark zijn allemaal in de directe omgeving.

Hip, eigentijds en met een cultureel gouden randje…..kortom dé plek om optimaal van Amsterdam te genieten!

De locatie is goed bereikbaar met eigen vervoer of met het openbaar vervoer.
Huurcondities
- een huurperiode van tenminste 2 jaar en daarna optie tot verlenging;
- een opzegtermijn van drie maanden;
- een waarborgsom of een bankgarantie van drie maanden huur;
- een diplomatenclausule is mogelijk;
- het appartement is niet geschikt voor woningdelers.
Oplevering
In goed overleg, kan per direct.

Het appartement wordt opgeleverd inclusief een wasmachine, een droger, twee LG Oled flatscreens, twee Ipads voor de domotica en diverse op maat gemaakte inbouwkasten.
Huurprijs
€ 10.000,- per maand excl. G/W/E en exclusief internet/tv/telefoon. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact