Jan Luijkenstraat 2-huis
Amsterdam - Oud-Zuid
Vraagprijs: € 95.000,- per jaar

Ondernemen in een majestueus rijksmonument op de kop van de chique Jan Luijkenstraat!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 19
Kenmerken Bouwjaar: 1899
Buitenruimte: voortuin
Gebruiksoppv.: 140 m˛ + 40 m˛
Bestemming: bedrijfs-/winkelruimte
De eerste indruk
Ondernemen in standaard kantoorpanden, waarvan er “10 in een dozijn zijn” is met het beschikbaar komen van deze prachtige bedrijfs-/winkelruimte verleden tijd……………….. U kunt hier vandaag nog starten met uw ondernemerswens.

De gerenoveerde c.q. de verzorgde bedrijfs-/winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 140 m˛ op de begane grond en ca. 40 m˛ in het souterrain. De ruimte heeft een eigen entree via een eigen voortuin! Dit tesamen met de diverse karakteristieke details in de buitengevels geven aan dit opvallende pand een “gouden randje”.

En dan is er ook nog eens de geweldige ligging recht tegenover het Rijksmuseum in het spraakmakende Museumkwartier, het “nieuwe centrum” van Amsterdam!

Uitstraling is bijna onlosmakelijk verbonden aan ondernemen. Daarbij wilt u uw cliënten met trots verwelkomen op uw locatie, gemotiveerd worden door de werkomgeving en plezier hebben in het uitvoeren van uw werkzaamheden.

Dit majestueuze rijksmonument gelegen op de kop van de chique Jan Luijkenstraat biedt u al deze mogelijkheden!
Indeling begane grond
De bedrijfs-/winkelruimte heeft een statige eigen entree die via de eigen voortuin bereikbaar is. De bedrijfs-/winkelruimte is verdeeld in vier royale ruimten. Bij binnenkomst is er eerst de ontvangst-ruimte. Verder zijn er drie vertrekken die een open verbinding met elkaar hebben en die toch ook weer voldoende privacy bieden. De prachtige erker aan de voorzijde, met zicht op de eigen voortuin, op de Stadhouderskade én op het Rijksmuseum(!) geeft karakter aan de strakke lijnen in de ruimte. Aan de linkerzijde is een strakke en moderne pantry (wit) met een koelkast. Indeling souterrain
Een goede interne trap geeft toegang naar het souterrain. Het is een verrassend grote ruimte die voor vele doeleinden en ideeën gebruikt kan worden. In het souterrain is eveneens een luxe keuken, een luxe dames- en herentoilet alsmede de technische ruimte. De oppervlakte van de begane grond is ca. 140 m˛ en de oppervlakte van het souterrain is ca. 40 m˛. Het vorige gebruik was een galerie. Ondanks dat het bestemmingsplan horeca toestaat wordt dit door de eigenaar niet toegestaan. Locatie
De bedrijfs-/winkelruimte maakt onderdeel uit van een schitterend en opvallend pand direct tegenover het Rijksmuseum.

Het spraakmakende Museumplein, de bekende P.C. Hooftstraat, maar ook andere hotspots zoals het Van Gogh Museum en het Spiegelkwartier zijn in de directe omgeving.

Het Museumkwartier wordt ook wel het “nieuwe centrum” van Amsterdam genoemd. Hip en eigentijds wisselen rust en allure af. Verder wordt hier historie gecombineerd met verzorgde winkelstraten, trendy restaurants en diverse musea. Kortom, het is een fantastische plek om succesvol te ondernemen!

De locatie is redelijk goed bereikbaar met eigen vervoer en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
Bijzonderheden
- een zeer verzorgde c.q. gerenoveerde ruimte die onderdeel uitmaakt van een prachtig gerenoveerd rijksmonument;
- een eigen entree via de eigen voortuin;
- ruim van opzet en diverse karakteristieke details;
- een schitterende hardhouten vloer;
- een eigen c.v.-ketel;- twee luxe toiletten en twee luxe keukens;
- gelegen recht tegenover het Rijksmuseum.
Huurcondities
- een huurperiode van twee jaar of vijf jaar;
- de betaling van de huurprijs is per kwartaal;
- de waarborgsom of de bankgarantie is drie maanden huur alsmede de servicekosten en de BTW
- de huurder dient voor meer dan 90% BTW- belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien de huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet zal de huurprijs met 21% worden verhoogd teneinde het financiële nadeel voor de verhuurder volledig te compenseren.
Huurprijs
€ 95.000,- per jaar en exclusief BTW.

De huurder dient zelf de abonnementen voor gas, water, elektra, internet etc. te verzorgen.
Oplevering
In overleg, per direct mogelijk. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact