Kruisweg 60-winkel en 62-winkel
Amsterdam - Haarlem

Vrijwillige veiling.


Veilingdatum: maandag 16 april 2018
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 13Kenmerken Oppervlakte: ca. 245 m²
Type object: winkelruimte
Bouwjaar: 1900
Vrijwillige veiling
EEN VRIJWILLIGE VEILING op MAANDAG 16 april 2018 ’s-avonds nà 18.00 uur in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernhardplein 175 in Amsterdam ten overstaan van notaris Mr. J. van Overbeek (Notariskantoor Kuin Van Overbeek Notariaat) van:

1) het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de bedrijfsruimte op de begane grond met alles wat daar verder bij hoort, plaatselijk bekend als:
Kruisweg 60-winkel/60 A-zwart
2011 LE in Haarlem

en kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie B, complexaanduiding 3546, appartementsindex A-1 en een 1/2de onverdeeld aandeel

&

2) het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de winkelruimte met alles wat daar verder bij hoort, plaatselijk bekend als:
Kruisweg 62-winkel/62 A-rood
2011 LE in Haarlem

en kadastraal bekend gemeente Haarlem, sectie B, complexaanduiding 3436 en appartementsindex A-1 en een 1/3de onverdeeld aandeel.
Algemeen
Op 16 april 2018 wordt op de Amsterdamse veiling (de Eerste Amsterdamse) deze verhuurde winkelruimte in Haarlem-Centrum bestaande uit twee appartementsrechten vrijwillig geveild.

Het is één winkelruimte met een bruto vloeroppervlakte van ca. 245 m² die gelegen is op ca. 250 meter afstand van het Centraal Station van Haarlem.

Er is een langlopende huurovereenkomst die ingegaan is op 1 maart 2017 en met een huuropbrengst van € 40.000,- per jaar. De eerst-volgende huurverhoging is op 1 juli 2018.

Geïnteresseerden kunnen een afspraak maken met ons kantoor voor een bezichtiging van de winkelruimte.

Op verzoek kunnen wij u de huurovereenkomst toesturen.
Indeling
Het betreft een goed verzorgde en ruime winkelruimte met een bruto vloeroppervlakte van ca. 245 m² en met nieuwe winkelpuien voorzien van isolatieglas.

De globale indeling is als volgt: een entree via dubbele openslaande deuren in een nieuw stalen kozijn.
Rechts zijn de nodige wanden en stellingen voor de verkoop van diverse spellen en bij-behorende artikelen.
Links aan de voorzijde alsmede aan de achter-zijde zijn diverse tafels en zitplaatsen. In het midden van dit gedeelte is een open bar en de kassa.
Het is een winkelruimte over de volledige diepte van de kavel.

De winkelruimte is thans in gebruik als Board Game Café & Store.
Locatie
De winkelruimte is gelegen in het centrum van Haarlem op loopafstand van onder andere het Centraal Station van Haarlem, het Kenaupark en de populaire winkelstraat de Grote Houtstraat.

In de directe omgeving zijn talloze cafés en restaurants zoals onder andere de saladebar “Sla”, winkel- en werkplek “Westhoff”, restaurant “De Pizzabakkers” etc.

Door de nabijheid van het Centraal Station van Haarlem is de winkelruimte vanuit vele richtingen met de trein alsmede met de bus goed bereikbaar.

Ook de bereikbaarheid met de auto is goed zoals via de N208 randweg richting Haarlem/Alkmaar of de N200 naar de A-9 richting Utrecht, Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

Op ca. 250 meter afstand is het Kenaupark. Een klein stadspark te midden van diverse prachtige wit gepleisterde herenhuizen en vrijstaande villa’s.

In de directe omgeving is sprake van betaald parkeren
Plokpenning
De plokpenning is € 5.250,- exclusief btw en die is voor rekening van de koper. Gebruik/oplevering
De winkel wordt in verhuurde staat opgeleverd.

De huurovereenkomst is op te vragen bij de makelaar of bij de notaris.
Betaling/verrekening lasten
De koopsom en het verder door koper ver-schuldigde moet uiterlijk op 16 mei 2018 worden voldaan. De baten en lasten zijn vanaf deze dag voor rekening van de koper. Gunning/risico
Verkoper behoudt zich het recht voor het geveilde niet te gunnen en zal zich daaromtrent uitspreken binnen 24 uur na de veiling van de winkel. Vanaf de gunning is het risico voor de koper. Veilingcondities
De veilingcondities zullen vanaf 30 dagen vòòr de verkoopdag ter inzage liggen ten kantore van notaris de heer Mr. J. van Overbeek (Notariskantoor Kuin Van Overbeek Notariaat), Koninginneweg 56, 1075 EB Amsterdam, telefoon: 020-3052700, e-mail: info@kuinvanoverbeek.nl. Er wordt geveild volgens de Algemene Veilingvoorwaarden voor Onroerend Goed Amsterdam 2001 (‘’AVEA 2001’’), vastgesteld bij akte van 28 juni 2001 van notaris Mr P.J.N. van Os te Amsterdam, voor zover daarvan bij de akte van de veilingvoorwaarden niet wordt afgeweken. In aanvulling op de Algemene Veilingvoorwaarden Amsterdam (‘’AVA 2001’’) en Algemene Veiling-voorwaarden voor Executie-veilingen Amsterdam (AVEA 2001) zijn aanvullende voorwaarden van toepassing in verband met de mogelijkheid om ook via internet mee te bieden. Volgens ingewonnen informatie
De door ons verstrekte informatie is met de grootste zorg en naar beste kennis samengesteld. Wij, alsmede onze opdrachtgever, aanvaarden geen enkele aan-sprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact