Kloveniersburgwal 131-A
Amsterdam - Centrum
Vraagprijs: Ä 3.750,- per maand

Succesvol ondernemen in hartje Centrum en met uitzicht op de gracht!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 26Kenmerken Aantal kamers: 7 kamers
Bouwjaar: 2015
Buitenruimte: geen
Gebruiksoppv.: ca. 165 m≤
Bestemming: kantoor
Eerste indruk
Een centraler ligging kan haast niet! Gelegen in hartje Amsterdam, aan het water en goed bereikbaar met de fiets en met het OV. Komt u van buitenaf? Parkeren kan op ca. 500 meter loopafstand in de parkeergarage van de Stopera.

Deze fijne kantoorruimte is gelegen in een kleinschalig kantoorgebouw aan de Kloveniersburgwal .

Eind 2015 heeft het voorhuis een grote metamorfose ondergaan en er zijn thans zeven kantoorruimtes.

De kantoorruimte is verdeeld over de eerste en de tweede verdieping aan de voorzijde (splitlevel) en heeft een stoere industriŽle uitstraling. De verhuurbare vloeroppervlakte is ca. 165 m≤ en er is een fenomenaal uitzicht op de gracht.

De werkomgeving en de locatie zullen u enthousiast maken. Dit is oprecht een plek om trots op te zijn!
Indeling
Er is een ruime entree met een stoere voordeur. Met de lift of via het gemeenschappelijk trappenhuis zijn de diverse kantoorruimtes in het gebouw te bereiken.

Deze kantoorruimte is gelegen op de eerste en tweede verdieping. De entree is op de eerste verdieping.

De binnenkomst is in een grote open ruimte. Hier is ook de pantry die voorzien is van kastruimte, een wastafel en een vaatwasser. Er is een open verbinding met de kantoorruimte aan de voorzijde.

De kantoorruimte aan de voorzijde is hoger gelegen en via een stoere trap van hout en metaal te betreden. Aan weerszijde van deze kantoorruimte zijn twee af te sluiten vertrekken die gebruikt kunnen worden als aparte kantoorkamers, een meetingroom, een wachtkamer etc. De hoogte in de drie vertrekken aan de voorzijde is uniek te noemen.

Er is een interne trap naar de tweede verdieping. De oppervlakte van deze ruimte is ca. 55 m≤.

Het gebouw is in 2014/2015 grondig gerenoveerd en er zijn 7 verschillende kantoorruimtes gerealiseerd. De oplevering was eind 2015. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen.

De moderne coatingvloer samen met de zwarte stalen deuren met een hoogte van ca. 2,50 meter, het keurige hang- en sluitwerk, de schakelaars, de kabelgoten tegen het plafond, het ventilatiesysteem dat in het zicht is zorgen voor een industriŽle uitstraling en hedendaags werkcomfort.

De kantoorruimte is voorzien van een nette pantry met een wastafel en kastruimte.

De kantoorruimte heeft twee eigen toiletten. Daarnaast is er op de 3de verdieping een gemeenschappelijke toiletruimte met een dames- en een herentoilet.

Het kantoorpand is verder voorzien van een intercominstallatie, een personenlift en een goed onderhouden en ruim trappenhuis.
Locatie
Dit schitterende pand is gelegen in het bruisende Centrum van Amsterdam.

Alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Diverse tramlijnen stoppen allemaal op ca. 250 meter afstand.

De Stopera met een openbare parkeergarage is op ca. 250 meter afstand en ook de parkeergarage The Bank bij het Rembrandtplein is op ca. 250 meter afstand.

Het Centraal Station is op ca. 5 minuten fietsen en op het Rokin is sinds enkele maanden de metrohalte van de Noord/Zuidlijn geopend.

Kortom deze stadse locatie is uiterst goed bereikbaar! Voor de vrijdagmiddagborrel zijn er diverse hippe terrasjes, restaurants of een gezellige stamkroeg!
Huurcondities
- een huurperiode vanaf ťťn jaar;
- de betaling van de huurprijs is per kwartaal;
- de waarborgsom of de bankgarantie is 3 maanden huur alsmede 3 maanden servicekosten en de BTW;
- huurder dient voor meer dan 90% BTW belastbare prestaties te verrichten in het gehuurde. Indien huurder op enig moment niet aan dit criterium voldoet zal de huurprijs 21% worden verhoogd ten einde het financiŽle nadeel voor de verhuurder volledig te compen-seren;
- de af te sluiten huurovereenkomst is op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ 2003) zoals dat gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
Huurprijs
Ä 3.750,- per maand / Ä 45.000,- per jaar. De servicekosten zijn Ä 150,- per maand.

De servicekosten zijn voor het 1x per week schoonmaken van de entree, de lift, het trappenhuis, de gemeenschappelijke toiletten op de derde verdieping en voor de verlichting van de gemeen-schappelijke ruimten, het gebruik van de lift en voor het waterverbruik.
Bijzonderheden
- de oppervlakte is ca. 165 m≤;
- in 2015 grondig gerenoveerd en opgeleverd;
- kleinschalig kantoorpand
- 2 verdiepingen/splitlevel;
- een stoere en industriŽle uitstraling;
- er is een lift in het gebouw;
- aansluiting op Ziggo in de meterkast;
- er is een eigen c.v.-ketel;
- er is een eigen aansluiting voor gas en elektra;
- zeer centrale en bruisende locatie;
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact