Monte Adi 15
Amsterdam - Osdorp/Nieuw-West

Een ééngezinswoning gelegen in de kindvriendelijke woonwijk “de Aker”.


Veilingdatum: maandag 15 april 2019
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 7

Kenmerken Type object: eéngezinswoning
Bouwjaar: ca. 1995
Buitenruimte: een achtertuin
Executie-veiling
EEN EXECUTIE-VEILING
Op MAANDAG 15 APRIL 2019 wordt in Café Restaurant Dauphine aan het Prins Bernhardplein 175 geveild:

het voortdurend recht van erfpacht van een perceel grond (canonherziening op 1 december 2043), eigendom van de gemeente Amsterdam, met de rechten van de erfpachter op de daarop gestichte opstal, zijnde een woonhuis, plaatselijk bekend als:


Monte Adi 15 in Amsterdam-Osdorp/Nieuw-West.


en kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie G, nummer 2275 en groot 1 are en 11 centiare.
Algemeen
Op maandag 15 april 2019 wordt op de Amsterdamse veiling executoriaal geveild een ééngezinswoning (een tussenwoning) in Amsterdam-Osdorp/Nieuw-West. De woning is gelegen in de rustige en kindvriendelijke woonwijk “de Aker”.

De woning heeft een woonoppervlakte ca. 90 m² (het betreft een schatting. Het was niet mogelijk om de woning opmeten volgens de NEN 2580-meetnormen). Er is een voortuintje en er is achtertuin die gelegen is op het zuidoosten.

De woning is verder gelegen op erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 30 november 2043. De algemene bepalingen van 1966 zijn van toepassing.

Het betreft hier een executie-veiling waardoor er geen garanties gegeven kunnen worden over de verstrekte informatie.
Indeling
De totale bruto vloeroppervlakte is naar verwachting circa 90 m² (het betreft een schatting, wij hebben de woning niet volgens de NEN 2580-meetnormen kunnen opmeten).

De vermoedelijke indeling is als volgt: begane grond: entree/hal, woonkamer, semi-open keuken met toegang naar de achtertuin, toilet en de trapopgang naar de eerste verdieping. 1ste verdieping: overloop, drie slaapkamers en een badkamer.

Deze verkoopinformatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie die verstrekt is door derden.

Het betreft een executie-veiling waardoor er geen garanties gegeven kunnen worden over de verstrekte informatie.
Locatie
De Monte Adi is een rustige en kindvriendelijke straat in de wijk “de Aker” in Amsterdam-Osdorp/Nieuw-West met voornamelijk be-stemmingsverkeer

De (woon-)wijk “de Aker” heeft diverse scholen, kinderopvangcentra, speelplaatsen etc. en diverse groenvoorzieningen. Op ca.
150 meter afstand ligt het “Zwarte pad” langs de Ringvaart wat een leuke wandelroute is.

De woning is centraal gelegen ten opzichte van Badhoevedorp, Amstelveen, Haarlem, Hoofd-dorp en Schiphol en nabij diverse uitvals-wegen.

De uitvalswegen de A-4, de A-5, de A-9 en de A-10 zijn in enkele minuten met de auto te bereiken. Op ca. 500 meter afstand is het winkelcentrum ‘de Dukaat’.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Erfpacht
Gelegen op erfpacht en de canon is afgekocht tot en met 30 november 2043. De algemene bepalingen van 1966 zijn van toepassing. Plokpenning
De plokpenning is € 2.800,- exclusief btw en die is voor rekening van de verkoper. Veilingcondities
De veilingcondities liggen vanaf 30 dagen vòòr de dag van de executie-veiling ter inzage ten kantore van notaris mevrouw Mr A.M.J.M. Ploumen (Van Doorne N.V.), Jachthavenweg 121, 1081 KM Amsterdam, telefoon: 020-6789123, e-mail: info@vandoorne.nl. Er wordt geveild volgens de Algemene Veilingvoorwaarden voor Executie-verkopen 2017 (afgekort “de AVVE”) en vastgesteld bij akte van 5 december 2016 voor notaris Mr J.H. Oomen te Den Haag, voor zover daarvan bij de akte van de Bijzondere Veilingvoorwaarden niet is afgeweken. In aanvulling op de AVVE zijn in de Bijzondere Veilingvoorwaarden aanvullende voor-waarden opgenomen in verband met de mogelijkheid om in principe ook via internet mee te bieden. Bijzonderheden
- het bouwjaar van de woning is ca. 1995;
- de bruto vloeroppervlakte is ca. 90 m² (het betreft een schatting, wij hebben de woning niet volgens de NEN 2580-meetnormen kunnen opmeten);
- een achtertuin op het zuidoosten;
- gelegen op erfpacht en de canon is afgekocht tot en met 30 november 2043.;
- de woning is op ca. 500 meter afstand van het winkelcentrum ‘de Dukaat’.
Volgens ingewonnen informatie
De informatie is samengesteld naar aanleiding van (oude) informatie verstrekt door derden. Wij, alsmede onze opdrachtgever, aanvaarden geen enkele aan-sprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact