Nieuwe Leliestraat 140-IV
Amsterdam - Jordaan
Vraagprijs: € 470.000,- k.k.

Fantastisch wonen in een zeer smaakvol gerenoveerd en duurzaam appartement in de schilderachtige Jordaan!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 21


Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 52 m²
Type object: appartement
Aantal kamers: 2 kamers
Bouwjaar: 1900
Buitenruimte: dakterras
Eerste indruk
Authentiek, industrieel en minimalistisch. Enkele kernwoorden voor dit heerlijke appartement in de levendige Jordaan, maar met ook nog volop rustige straten en oerhollandse gewoonten. De Jordaan wordt gekenmerkt door Amsterdamse panden met sierlijke topgevels, pittoreske grachten en veel gevelbankjes voor de deur voor een kop koffie met de krant in de ochtend en een glas wijn in de avond.  

Het betreft twee panden gelegen op eigen grond. De panden zijn zeer grondig en met het oog op duurzaamheid gerenoveerd. Het is een van de eerste renovatie-projecten waar gasloos wonen gerealiseerd is!
 
In deze twee panden zijn zeven smaakvolle appartementen gerealiseerd. Dit appartement heeft een geweldig en een “typisch” Amsterdams uitzicht op de Westertoren!

Kom langs en ontdek dit fijne appartement vol woonplezier in hartje Jordaan!
Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis kom je binnen op de 3de verdieping en met een binnentrap ga je naar de 4de verdieping.

De trap komt centraal in de woonkamer uit. Aan de achterzijde bij het terras is een goede ruimte om een leuke living te maken.

Aan de voorzijde zijn de aansluitingen voor een (woon-)keuken. Houdt u van een kookeiland? Geen probleem! De aansluitingen zijn zo aangelegd dat er verschillende mogelijkheden zijn.

Aan de voorzijde-rechts is de slaapkamer waar ook alle aansluitingen zijn voor een open badkamer.

Door de goede lichtinval beleef je nooit een donkere dag!

Voor een goede indruk van dit appartement en de diverse mogelijkheden verwijzen wij u naar de plattegrond.

Het appartement is verdeeld over beide panden namelijk de gehele bovenste verdieping van nummer 140 en de voorzijde van nummer 142. Dit zorgt voor een unieke indeling en geeft een ‘’speels’’ gevoel.

De badkamer, het toilet en de keuken worden ‘casco’ opgeleverd. Het appartement is hierdoor geheel naar eigen smaak in te richten! Een mooie uitdaging!

De aangename sfeer in het appartement wordt voor een groot gedeelte bepaald door de combinatie van zwarte kozijnen en deuren, een fraaie eikenhouten vloer, strak gestukadoorde wanden afgewisseld met bakstenen muren die wit geschilderd zijn en balken “in het zicht”. Na uw eigen inrichting aan toegevoegd te hebben is de sfeer compleet en rest ons nog maar één ding te zeggen: ‘’welkom thuis!’’.

Het terras is voorzien van elektra.
Locatie
De Nieuwe Leliestraat is gelegen in de Jordaan en tussen de Egelantiersgracht en de Bloemgracht in. Verder loopt de Nieuwe Leliestraat van de Lijnbaansgracht tot aan de Prinsengracht waar de Westertoren je tegemoet straalt.

De schilderachtige Jordaan, vroeger een typische volksbuurt met een kleurrijk verleden, nu razend populair bij bezoekers en inwoners door de pittoreske grachten en de knusse straten en stegen.

Een waar winkel- en uitgaanswalhalla is gelegen op ca. 5 minuten loopafstand, te weten de Tweede Egelantiersdwasstraat, de Tweede Tuindwarsstraat en de Tweede Anjeliersdwarsstraat. Dit wordt ook wel ‘’de Kalverstraat van de Jordaan’’ genoemd.

Ook de hippe ‘’negen straatjes’’, de gezellige Elandsgracht etc. zijn op korte afstand. Vergeet verder de Noordermarkt niet, welke aan de voet van de Noorderkerk, op een van de mooiste pleinen van de stad, wordt gehouden op maandag en op zaterdag. Of de markt op zaterdag op de Lindengracht met allerlei heerlijke dagverse producten.
V.v.E.
De V.v.E. is ingeschreven in de K.v.K. Het betreft een sub-V.v.E. bestaande uit 7 leden. De servicekosten zijn € 80,- per maand.
De sub-V.v.E. is net opgericht en er is geen reservefonds. Er is nog geen meerjarenonderhoudsplan aanwezig.
Bijzonderheden
- een recentelijk zéér smaakvol gerenoveerd appartement;
- onderdeel uitmakend van een fraai ‘’tweeling’’-pand in hartje Jordaan;
- verbouwd met het oog op duurzaamheid.
- één van de eerste renovatie-projecten waarbij de woningen gasloos zijn gemaakt;
- een schitterende eikenhouten vloer met gedeeltelijk vloerverwarming (niet in de slaapkamer);
- moderne en authentieke elementen ontmoeten elkaar in de woning;
- er is een spectaculair uitzicht op de Westertoren.
- er is een eigen terras voorzien van water en elektra;
- de koper dient zelf nog een keuken, een badkamer en een toilet te plaatsen;
- de twee panden waar het appartement een onderdeel van is zijn gelegen op eigen grond;
- de twee panden zijn beschermde stads-/dorpsgezichten;
- het is gelegen in de meest bezongen buurt ‘’De Jordaan’’ met alle gemakken binnen handbereik;
- de projectnotaris is Hartman LMH in Amsterdam.
Vraagprijs & oplevering
De vraagprijs is € 470.000,- k.k.

De oplevering is in goed overleg.
Vaste lasten
Servicekosten V.v.E.
€80,- Erfpacht canon
Eigen grond
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact