Jan van Eijckstraat 8-boven
Amsterdam - Apollolaan
Vraagprijs: € 1.545.000,- k.k.

Unieke kans om te wonen en te beleggen in één keer!
Fotopresentatie Slideshow Foto 1 van 29Video
Kenmerken Woonoppervlakte: ca. 232 m²
Type object: bovenwoning
Aantal kamers: 7 kamers
Bouwjaar: 1930
Buitenruimte: dakterras
Eerste indruk
Het betreft één appartementsrecht, bestaande uit twee appartementen verdeeld over drie woonlagen, te weten:
- een riant appartement verdeeld over anderhalve woonlaag (de gehele 2de verdieping en de helft van de 3de verdieping);
- een appartement bestaande uit anderhalve woonlaag, te weten gedeeltelijk gelegen op de 3de verdieping alsmede op de gehele 4de verdieping met een dakterras (niet vergund).

Je kunt hier wonen op een van de meest gewilde locaties in de stad, nabij het business district de Zuidas in een riant en smaakvol afgewerkt dubbel bovenhuis, met 3 slaapkamers, 2 badkamers en met bijzonder veel inval van daglicht.

Tegelijkertijd heeft u nog een extra zelfstandig appartement tot uw beschikking waardoor dubbele bewoning mogelijk is. Bij dubbele bewoning kunt u denken aan inwonende familieleden, aan belegging etc. Ook kan er met de nodige aanpassingen gedacht worden om het te wijzigen in een zeer riant bovenhuis bestaande uit 3 woonlagen, met een eigen entree vanaf de straat voor eigen bewoning.
Indeling
Indeling van het dubbel bovenhuis (de 2de en de helft van de 3de verdieping):

Een entree vanaf de straat met een hoge natuurstenen lambrisering aan weerszijden.

De toegang van het appartement is op de 2de verdieping en de binnenkomst is in een ruime hal.

Het appartement wordt gekenmerkt door een strakke afwerking, smaakvolle paneeldeuren, chique houten lambrisering, een drempelloos aangelegde houten vloer en een goed lichtplan.

De woonkamer is riant en zeer licht door de vele ramen. De interne trap, naar de slaapverdieping, verdeeld de woonkamer in een eetgedeelte en een zitgedeelte. Het eetgedeelte heeft twee ruime inbouwkasten. Het zitgedeelte heeft over een sfeervolle gashaard met natuurstenen ombouw.

Onder de trap is veel bergruimte en een uitschuifbare garderobekast.

De moderne keuken is in een L-opstelling en voorzien van inbouwapparatuur en veel kastruimte.

Op de 2de verdieping is verder een slaap-/studeerkamer met eigen badkamer.

De badkamer heeft een douche en een op maat gemaakt wastafelmeubel. Het tegelwerk is neutraal.

Verder is er een apart toilet op deze verdieping.

De 3de verdieping is verdeeld over twee appartementen. Het gedeelte dat hoort bij het appartement op de 2de verdieping is als volgt ingedeeld:
Er zijn twee ruime slaapkamers die voorzien zijn van moderne inbouwkasten waarbij in één van de inbouwkasten een tv geïntegreerd kan worden.

Er is een luxe badkamer welke is voorzien van een ligbad met douchefaciliteiten, een dubbele wastafel met onderladen, een toilet, een handdoekradiator en een aansluiting voor de wasmachine en de droger.

Met uitzondering van de badkamer is ook deze verdieping voorzien van een houten plankenvloer die drempelloos is aangelegd.Indeling van het dubbel bovenhuis (de helft van de 3de en de hele 4de verdieping):

Dit zelfstandige appartement heeft een entree vanaf de 3de verdieping.

De binnenkomst is in een hal die toegang geeft tot een badkamer en een slaapkamer. Verder is er een trapkast alsmede de trapopgang naar de 4de verdieping.

De badkamer op de 3de verdieping is ruim en heeft door de grote grijze vloer- en wandtegels een moderne uitstraling. Er is een ligbad, een douche, een dubbele wastafel en een toilet.

Op de 4de verdieping is een keuken en er zijn twee vertrekken welke vanaf de gang bereikbaar zijn.

De twee vertrekken zijn ruim en hebben schuine dakvlakken. Eén van de vertrekken heeft middels een opstapje toegang naar het dakterras (zonder vergunning).

De keuken is voorzien van een 4pits-gasfornuis, een oven, een afzuigkap en een vaatwasser. Er is kastruimte en de aansluiting voor de wasmachine en de droger ontbreekt ook niet.
Locatie
Gelegen om de hoek van de Beethovenstraat, één van de leukste winkelstraten in de chique Apollobuurt in het gewilde Amsterdam-Zuid en nabij de Zuidas.

Er is een gevarieerd winkelaanbod en er zijn ook diverse hippe koffiebarretjes, cafés en restaurants in de directe omgeving.

Op enkele minuten fietsen zijn diverse culturele ‘’hotspots’’ van Amsterdam te bereiken, waaronder het Museumplein met het Rijksmuseum, het Stedelijk Museum en het Concertgebouw. Verder is er natuurlijk ook het Vondelpark, het Beatrixpark, de chique Cornelis Schuytstraat en de P.C. Hooftstraat.

De bereikbaarheid is erg goed. Om de hoek stoppen de tramlijnen 5 en 24 die onder anderen stoppen op station Zuid. Ook de bereikbaarheid met de auto is goed. Er is betaald parkeren van toepassing of er kan een parkeervergunning worden aangevraagd. Er is momenteel geen wachttijd (bron: gemeente Amsterdam).
Oppervlakte
De totale woonoppervlakte is ca. 232 m² en dit is als volgt verdeeld:
- de entree op de begane grond: ca. 2 m²
- de 2de verdieping: ca. 93 m²;
- de 3de verdieping: ca. 85 m² en daarvan hoort ca. 51 m² bij het appartement op de 2de verdieping en ca. 34 m² bij het appartement op de 4de verdieping;
- de 4de verdieping: ca. 52 m².
V.v.E.
Het pand maakt onderdeel uit van een V.v.E. bestaande uit twee appartementsrechten. De V.v.E. is thans nog niet actief. Erfpacht
Gelegen op erfpacht. De canon is afgekocht tot 16 mei 2051.
De algemene bepalingen van 1994 zijn van toepassing.

De verkoper heeft tijdig de aanvraag ingediend om de erfpacht eventueel eeuwig af te kopen.
Bijzonderheden
- het bouwjaar is ca. 1930;
- het is één appartementsrecht bestaande uit twee woningen verdeeld over drie woonlagen;
- ieder appartement heeft eigen meters voor de nutsvoorzieningen er is een eigen c.v.-ketel;
- het appartement op de 2de en gedeeltelijk op de 3de verdieping heeft enkele smaakvolle details zoals paneeldeuren, houten lambrisering etc.;
- het appartement op de 2de en gedeeltelijk op de 3de verdieping heeft vloerverwarming;
- er is een video-/intercom- installatie aanwezig;
- het betreft een voormalig beleggingsobject. De niet bewoningsclausule is van toepassing;
- de meeste ramen zijn goed geïsoleerd en voorzien van dubbel glas;
- gelegen om de hoek van de gezellige Beethovenstraat en op korte afstand van de Zuidas;
- dubbele bewoning is mogelijk;
Meer informatie

  •  brochure
  •  locatie
  •  contact